Get Adobe Flash player
octombrie 2021
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

O nouă activitate de voluntariat la Colegiul Tehnic Turda

O nouă activitate de voluntariat la Colegiul Tehnic Turda

 

Articol preluat di ziarul Turdanews

 

Ieri, la Colegiul Tehnic din Turda în cadrul programului „Școala altfel” s-a derulat o acțiune de voluntariat care continuă șirul de activități începute în iarna anului trecut, de ajutorare a micuților de la Grădinița Socială.

Elevii de la Colegiul Tehnic s-au implicat cu multă dăruire şi în cadrul acestei noi campanii din cadrul proiectului de voluntariat „Dăruieşte un zâmbet de sărbători” desfăşurate cu ocazia mult aşteptatului Iepuraş de Paşte sub atenta coordonare a profesorilor Boaru Mariana şi Florea Andreea.

Proiectul desfăşurat la Colegiul Tehnic îşi are rădăcinile în cadrul campaniei cu acelaşi nume care a fost desăşurat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, când un grup de elevi inimoşi au participat la strângerea de fonduri în vederea realizării de pachete care au fost oferite atât copiilor şi bătrânilor spitalizaţi pe secţiile Spitalului Municipal Turda, cât şi copiilor de la Grădiniţa Socială „Acoperământul Maicii Domnului” din Turda. În acest sens, elevii de liceu au vândut în curtea şcolii deja celebrul ceai cu biscuite şi limonadă; produse hand-made realizate de ei în cadrul atelierelor de creaţie desfăşurate în şcoală şi comercializate în cadrul târgurilor de Crăciun, respectiv, de primăvară. Din fondurile astfel obţinute au fost realizate pachete cadou oferite preşcolarilor de la Grădiniţa Socială.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, elevii colegiului turdean au pregătit preşcolarilor o„Petrecere Surpriză a Iepuraşului” care a avut loc astăzi la Colegiul Tehnic din Turda în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Copii au fost primiţi într-o ambianţă plăcută în care au putut experimenta clipe de neuitat alături de Scamă Vrăjitorul care a sprijinit acţiunea de voluntariat a elevilor. De la petrecere nu au lipsit jocurile, renumita vânătoare de ouă roşii personalizate, momentele „dulci” oferite de sponsorii inimoși, distracția fiind cuvântul de ordine al zilei!