Get Adobe Flash player
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Proiectul “Pasiunea mea stiinta/arta/tehnica” la CTT

n cadrul saptamanii “Sa sti mai multe, sa fi mai bun” ne-am propus sa descoperim si o alta “fata” mai putin cunoscuta a elevilor din liceul nostru. Proiectul “Pasiunea mea stiinta/arta/tehnica” pe care l-am desfasurat in parteneriat cu Biblioteca Municipala “Teodor Murasanu” Turda, a adus in atentia tuturor, tineri liceeni de la Colegiul Tehnic Turda cu diverse preocupari atat in domeniul artistic cat si stiintific. Elevi din clasele X-XII ne-au impartasit azi cate putin din pasiunile lor deosebite in domeniul artistic sau stiintific. Atunci cand privesti un elev la ora ai tendinta sa il cataloghezi dupa capacitatea acestuia de a asimila materialul pe care il prezinti. Putini suntem cei care avem posibilitatea sa cunoastem “elevul” sub aspectul unei firi complexe, a unei laturi de o sensibilitate aparte care se remarca in multe alte feluri decat cele pe care avem noi posibilitatea sa le remarcam in cadrul unei ore clasice de predare-invatare axate strict pe materia pe care o predam. Uitam astfel sa vedem elevul nostru ca latura umana, artistica cu o capacitate de exprimare in domeniul extracurricular care de cele mai multe ori il reprezinta intr-o maniera extrem de complexa, de creativa si cu abilitati aparte.

Proiectul pe care l-am desfasurat in parteneriat cu Biblioteca Municipala “Teodor Murasanu” Turda – “Pasiunea mea stiinta/arta/tehnica” a avut ca si punct de plecare valorificarea elevilor dintr-o alta persectiva. Am fost placut surpinsi sa descoperim elevi cu adevarat talentati si pasionati de ceea ce fac. Lectia de azi a fost sa invatam sa intelegem ca fiecare este bun in ceea ce face din pasiune si nu in ceea ce i se impune sa faca. Iar elevii nostri au reusit cu siguranta sa ne demonstreze acest lucru.

Elevii au fost premiati cu Diplome si carti din literatura obligatorie pentru liceu oferite de partenerul nostru Biblioteca Municipala “Teodor Murasanu” Turda reprezentata de d-na director Nicoleta Halgas.

Felicitari elevilor participanti: Biscos Vanesa (X A), Sava Bogdan (X A),  Feurdean Daniel (X C), Karsai Ioana (XI A), Marginean Florian (XI C), Mihasan Roxana (XII A), Lupu Laura (XII A) , Ilea George (XII B), Crisan Mihai (XII B)

Florea Andreea

DSC01773DSC01774DSC01783DSC01794DSC01797DSC01800