Get Adobe Flash player
iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Campania „Dăruieşte un zâmbet de sărbători” continuă la Colegiul Tehnic Turda de această dată cu „Petrecerea Iepuraşului”!

Campania „Dăruieşte un zâmbet de sărbători” continuă la Colegiul Tehnic Turda de această dată cu „Petrecerea Iepuraşului”!

Articol preluat de pe ziarul colegiului

Elevii de la Colegiul Tehnic s-au implicat cu multă dăruire şi în cadrul acestei noi campanii din cadrul proiectului de voluntariat „Dăruieşte un zâmbet de sărbători” desfăşurate cu ocazia mult aşteptatului Iepuraş de Paşte sub atenta coordonare a profesorilor Boaru Mariana şi Florea Andreea. Proiectul desfăşurat azi la Colegiul Tehnic îşi are rădăcinile în cadrul campaniei cu acelaşi nume care a fost desăşurat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, când un grup de elevi inimoşi au participat la strângerea de fonduri în vederea realizării de pachete care au fost oferite atât copiilor şi bătrânilor spitalizaţi pe secţiile Spitalului Municipal Turda, cât şi copiilor de la Grădiniţa Socială „Acoperământul Maicii Domnului” din Turda. În acest sens, elevii de liceu au vândut în curtea şcolii deja celebrul ceai cu biscuite şi limonadă; produse hand-made realizate de ei în cadrul atelierelor de creaţie desfăşurate în şcoală şi comercializate în cadrul târgurilor de Crăciun, respectiv, de primăvară. Din fondurile astfel obţinute au fost realizate pachete cadou oferite preşcolarilor de la Grădiniţa Socială.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, elevii noştri au pregătit preşcolarilor o „Petrecere Surpriză a Iepuraşului” care a avut loc azi 09.04.2014 la Colegiul Tehnic din Turda în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Copii au fost primiţi într-o ambianţă plăcută în care au putut experimenta clipe de neuitat alături de Scamă Vrăjitorul care a sprijinit acţiunea de voluntariat a elevilor. De la petrecere nu au lipsit jocurile, renumita vânătoare de ouă roşii personalizate, momentele „dulci” oferite de sponsorii noştri generoşi şi desigur … distracţia!

Mulţumirile noastre se îndreaptă în special către elevii voluntari de la Colegiul Tehnic Turda, fără de care aceste clipe de imensă bucurie nu ar fi putut exista!

Nu putem neglija nici sprijinul material oferit de sponsorii: S.C „Alegria Ristorante – Pizzeria” şi Restaurantului „Remo”, „Rusalca Patiserie” S.R.L. pentru momentele dulci, S.C „Erdopan”, S.C „DA&NU Comimpex” S.R.L, S.C. „SUCCES NIC COM” S.R.L, „Ana Timb” şi „Grandin Best” S.R.L.

Şi celui mai haios voluntar„Scamă Vrăjitorul”!

Florea Andreea

DSC06220DSC06197DSC06180DSC06214