Get Adobe Flash player
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Colegiul Tehnic Turda a obţinut un trofeu la Gala Premiilor Media de Excelenţă

Colegiul Tehnic Turda a obţinut un trofeu la Gala Premiilor Media de Excelenţă

Scris de Daciana DERDA Joi, 13 Iunie 2013 21:25

Mass Media

Gala decernării Premiilor Media de Excelenţă a avut loc aseară în incinta Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Evenimentul a avut drept scop nominalizarea şi premierea în cadru solemn a acelor personalităţi care au avut în 2012 un aport semnificativ la dezvoltarea şi promovarea Clujului şi a Transilvaniei.

Agenţia Amprenta Advertising a fost organizatoarea celei de-a zecea ediţii a evenimentului Premiile Media de Excelenţă susţinută de COSMOTE România.

”Premiile Media de Excelenţă” a devenit o tradiţie, fiind singurul eveniment de acest gen din Transilvania.

Cu această ocazie, Radio Transilvania Turda l-a premiat pe directorul Colegiului Tehnic din localitate, Dumitru Mateescu pentru întreaga carieră depusă în cadrul instituţiei de învăţământ atât ca şi cadru didactic, cât şi ca manager al instituţiei.

Potrivit directorului zonal al Radio Transilvania, Augusta Dordai, decizia acordării acestui premiu a venit ca urmare a rezultatelor obţiunte de elevii Colegiului Tehnic Turda la olimpiada internaţională de proiecte de mediu din Turda din luna mai a acestui an, unde turdenii s-au clasat pe locul II, reprezentând cu cinste, localitatea, judeţul şi România la o puternică competiţie de profil.

„Am considerat important să-i recompensăm şi noi ca semn de apreciere a muncii depuse cu atât mai mult cu cât Colegiul Tehnic nu se află la o primă perfomanţă de acest fel…Pentru ei este a doua participare la o olimpiadă internaţională, pentru că acum 5 ani la olimpiada de mecatronică au reuşit clasarea pe locul 7” subliniază Augusta Dordai.

Consilierii locali turdeni au recompensat la rândul lor efortul depus de cei doi elevi – Flaviu Moldovan şi Mihai Vana, la olimpiada internaţională din Turcia pregătiţi de profesorul Andreea Florea. Aceştia s-au clasat pe locul II cu proiectul „Mai verde – Energia Fotovoltaică” reuşind să impresioneze juriul internaţional.

Radio Transilvania a mai acordat în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă din anii precedenţi astfel de distincţii pentru Compania de Apă Arieş şi Clubul Rotary Turda.